Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Aktuellt

Nytt nyhetsbrev från Energikontoret

Nu finns ett nytt nyhetsbrev, med ny lay-out, publicerat! I nyhetsbrevet hittar du information om ett nytt projekt kring vindkraft som Energikontoret fått beviljat, inbjudningar till seminarier om hållbar upphandling och om hur man kan hyra solceller samt om kommande satsningar för informationsspridning om energikartläggningsstödet. Dessutom finns ett kalendarium med de aktiviteter som hittills inplanerats till hösten. Du hittar nyhetsbrevet här: LÄNK

Vill du var med på sändlistan för kommande nyhetsbrev? Maila då dina kontaktuppgifter till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

newsarchivelinkedin

Energikontoret Östra Götaland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2050 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret Östra Götaland är ett bolag som ägs till 100 % av Region Östergötland.

linkedin