Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Aktuellt

Är du lantbrukare och vill minska dina energikostnader?

Du som lantbrukare har goda möjligheter att spara pengar genom minskad energianvändning. Dessutom finns ett ekonomiskt bidrag från Energimyndigheten för dig som vill genomföra en energikartläggning som ger dig ett bra beslutsunderlag för kommande åtgärder. För att kunna ta del av detta stöd måste du dock ha en energianvändning som överstiger 300 MWh per år eller ha fler än 100 djurenheter.

Energikontoret Östra Götaland erbjuder nu lantbruksföretag som tillhör målgruppen enligt ovan kostnadsfria besök för information om detta stöd. Låter detta intressant? Kontakta då Erik Gotborn på tfn: 0700-90 04 47 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Observera att erbjudandet gäller som längst till 31 december 2017.

EUlogo c RGB

newsarchivelinkedin

Energikontoret Östra Götaland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2050 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret Östra Götaland är ett bolag som ägs till 100 % av Region Östergötland.

linkedin