Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Aktuellt

Vill du jobba med oss för ett hållbart energisystem i Östergötland?

Energikontoret Östra Götaland arbetar brett med utvecklingsinsatser inom energi- och klimatområdet. Vi utformar och driver projekt och kompetensutvecklingsinsatser kring energieffektivisering och förnybar energi utifrån Östergötlands förutsättningar och behov. Målsättningen är att bidra till en mer hållbar energianvändning och hållbara transporter.   

ARBETSUPPGIFTER

Energikontoret söker en projektledare som huvudsakligen kommer att arbeta med att kontakta små och medelstora företag rörande energieffektivisering samt genomföra företagsbesök, seminarier och nätverksmöten. Arbetsuppgifterna omfattar målgruppsanalyser för att ta reda på hur målgruppen ser ut och vilka företag som bör prioriteras i det kommande arbetet. Därtill kommer du även att tillsammans med övriga projektledare jobba i andra projekt inom energieffektivisering, förnybar energi och hållbara transporter och eventuellt även vara delaktig i arbetet med nya projektansökningar.

VI SÖKER DIG SOM HAR

  • En universitet- eller högskoleutbildning inom energi-, miljö-, hållbarhet- eller samhällskunskap.
  • B-körkort.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och har vana av att arbeta självständigt i planering och samverka i genomförandet av aktiviteter. Utöver detta är du engagerad, lyhörd och kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du driver på ditt arbete och tar dig an arbetsuppgifter med mod. Du är inte rädd för att ta ansvar när det behövs och har förmågan att prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt finansierade av offentliga medel. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av att jobba med kommunikation i allmänhet och sociala medier i synnerhet. Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER DIG

Spännande och varierande arbetsuppgifter, där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete. Du kommer att verka i en attraktiv miljö på Cleantech Park i Linköping tillsammans med andra företag inom hållbarhetsområdet. Du kommer att stärka ditt kontaktnät genom samverkan med många olika externa aktörer inom en rad olika branscher.

ÖVRIG INFORMATION

  • Rekrytering: Sker under förutsättning att inskickad ansökan beviljas medel av aktuell stödmyndighet.
  • Start: 1 februari 2018, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, visstid till 2018-12-30.
  • Placering: Linköping.

VILL DU VETA MER?

Kontakta Erik Gotborn, VD/Verksamhetsledare, tfn 0700-90 04 47 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan, dvs. CV och personligt brev, senast 2 januari via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Besök gärna vår hemsida: www.energiost.se.

newsarchivelinkedin

Energikontoret Östergötland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2045 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret är en del av Region Östergötlands förvaltning från och med 1 januari 2019.

linkedin