Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Aktuellt

Ni har väl inte missat att Jakob Lagercrantz är moderator för årets Energiting Östra Mellansverige?

Vi bjuder nu in samtliga små och medelstora företag i Östra Mellansverige att delta på konferensen Energiting Östra Mellansverige i Eskilstuna den 26:e april. En dag som ger ditt företag alla verktyg du behöver för framtidens affärer!

Utöver ett innehållsrikt program, med bland annat Tone Bekkestad samt Gustav Stenbeck som föreläsare, bjuder vi dessutom på kostnadsfria bussresor till och från eventet ifrån de större orterna runt omkring Östra Mellansverige! Passa på att anmäla dig och dina kollegor innan den 19:e mars så får ni ta del av det lägre early bird-priset på 640kr. Mer information samt anmälan: http://energieffektivaforetag.se/energiting

EUlogo c RGB

newsarchivelinkedin

Energikontoret Östergötland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2045 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret är en del av Region Östergötlands förvaltning från och med 1 januari 2019.

linkedin