Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Lönsamma energiinvesteringar - Norrköping

19 februari 2018 07:45 – 10:30
Location: Järngatan 17, Norrköping, Östergötlands län, Sverige
Category: Aktiviteter

Du som företagare eller lantbrukare har goda möjligheter att få god ekonomi på produktion av förnybar energi och energieffektivisering. Vid ett frukostseminarium i Norrköping kommer du få mer information om detta, samt möjlighet att träffa olika leverantörer av produkter och tjänster inom detta område. Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost! Dock behöver vi föranmälan för att kunna planera för frukost och säkerställa att alla får plats i lokalen

Arrangörer: Norrköpings kommun och Energikontoret Östra Götaland.

Tid: 19:e februari kl. 07.45-10.30. Plats: Scandic Nord, Norrköping.

Anmälan: Görs via denna anmälningslänk och din anmälan vill vi ha senast kl. 12.00 den 14:e februari. Ange eventuella kostönskemål och allergier vid din anmälan. Observera att vi har begränsat antal platser och tillsätter dessa enligt principen ”först till kvarn”.

Mer information om seminariet hittar du här: pdfLÄNK

EUlogo c RGB

Energikontoret Östra Götaland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2050 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret Östra Götaland är ett bolag som ägs till 100 % av Region Östergötland.

linkedin