Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Kraftsamling vindkraft: Södermanland - Östergötland

11 april 2018 09:30 – 15:00
Location: Sankt Persgatan 19, Norrköping, Östergötlands län, Sverige
Category: Aktiviteter

Missa inte denna viktiga dag där vi tillsammans diskuterar utmaningar och möjliga lösningar för vindkraft i Östergötland och Södermanland.

Plats: Pronova konferens i Norrköping
Tid: 09.30 - 15.00
Datum: 11 april

Medverkande: Sara Fogelström, Chalmers Tekniska Högskolan Lars Thomsson, Vindkraftsamordnare Sydost Matthias Wärn & Maria Brolin, Svea Vind Offshore Karin Jonsson, Norrköpings Kommun Bitte Wennstedt Edvinger, Arkeologicentrum AB Miljöprovningsdelegation Östergötland Tore Wizelius, Vindform AB Jens Rydell, Lunds universitet.

Detta seminarium genomförs inom projektet Vindkraft Öst etapp IV som har Energimyndigheten som huvudfinansiär. Den del som genomförs i Östergötland medfinansieras av Länsstyrelsen Östergötland.

Program och information hittar du här: pdfLÄNK

Anmälan kan du göra här: LÄNK

Energikontoret Östra Götaland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2050 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret Östra Götaland är ett bolag som ägs till 100 % av Region Östergötland.

linkedin